Obtine Oferta

Servicii Snap Design

simplitate si creativitate


CONTACT
webdesign

Servicii de web design

Mai mult de 85% dintre clienti, fac cercetari online inainte de a apela la produse sau servicii. SnapDesign ofera pachete profesionale de web design la un pret avantajos si individualizate pentru fiecare proiect in parte, astfel incat dvs veti putea transforma acei vizitatori in cumparatori.

Serviciile oferite de SnapDesign:

Ce inseamna un site de success si ce va putem oferi?

 

O intrebare foarte des intalnita este:

"Cat costa un site web?"

 

Costurile variaza in functie de bugetul dvs. si de tipul de site pe care il doriti. Site-urile pot fi: site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, platforme de vanzari / anunturi etc. Pentru o estimare a costurilor ne puteti contacta telefonic  sau pe e-mail din rubrica contact pentru a solicita o oferta de pret!


Servicii de web development

Construieste-ti solutii personalizate de la 0 pentru afacerea ta! Serviciile SnapDesign de dezvoltare aplicatii web va da posibilitatea sa oferiti clientilor dvs functionalitati personalizate si unice in vederea obtinerii informatiei dorite. Fie ca este vorba de un site de prezentare sau un magazin virtual noi oferim servicii de dezvoltare atat web cat si mobile (Android)!

webdevelop
seo

Servicii de optimizare SEO

In ultimii ani motoarele de cautare precum Google, Ask s.a. au lasanat algoritmi pentru cautarea paginilor web. Acesti algoritmi au trecut prin numeroase upgrade-uri si inovatii pentru o mai buna experienta a utilizatorilor, de aceea este necesar ca site-ul dvs. sa fie optimizat si actualizat pentru noile standarde in procesul de indexare a paginilor. SnapDesign va ofera servicii de optimizare site-ului dvs. pentru o vizibilitate cat mai buna in cele mai populare motoare de cautare.


Servicii de online marketing

In ultimii 12 ani strategiile de marketing au evoluat mai mult decat in ultimii 100 de ani, astfel marketingul online a capatat o popularitate foarte ridicata. Consumatorii din ziua de astazi sunt conectati la Internet 24/7, consumand continut media aproximativ 6 ore pe zi, cu exceptia joburile dependente de Internet. Cu ajutorul serviciilor noastre de online marketing iti poti promova produsele / serviciile in mediul online pentru a atrage un public tinta mult mai larg.

marketingimg